Vragen? Neem contact op!

Home > Over Ons

Laten we een oplossing zoeken voor uw plaagdierenprobleem.

Vraag vandaag nog uw oplossing op maat aan en open de deur naar een ongediertevrije en hygiënische toekomst met onze gepersonaliseerde offertes.

Na het eerste contact wordt een afspraak gemaakt om de situatie op locatie te bespreken. Tijdens deze bespreking worden voorzorgsmaatregelen en de benodigde stappen voor een effectieve bestrijding doorgenomen. Dit zorgt voor duidelijkheid en een goede voorbereiding.

Een belangrijk aspect van de bespreking is het geven van een heldere, transparante kostenindicatie. Dit helpt om eventuele verrassingen op financieel vlak te voorkomen en zorgt voor transparantie in de dienstverlening.

De eigenlijke bestrijding wordt zorgvuldig gepland. Tijdens de uitvoering zorgt Dé-M Bedrijfshygiëne & Plaagdierenbeheersing ervoor dat alles grondig wordt behandeld en dat de locatie na afloop netjes wordt achtergelaten.

Na de behandeling blijft Dé-M Bedrijfshygiëne & Plaagdierenbeheersing betrokken door follow-up controles uit te voeren. Dit waarborgt de effectiviteit van de bestrijding en biedt klanten extra zekerheid.

Locatie

Henri Polakstraat 22
3317 KP Dordrecht

Telefoon

06-50 64 32 45
078-6179396