Muizenvrij Leven & Werken

Home > Diensten > Muizenbestrijding

Omgaan met muizen

Het bestrijden en weren van muizen in huis is belangrijk om hygiënische redenen en om schade aan eigendommen en de verspreiding van ziektes te voorkomen. Hier zijn enkele nuttige tips om ze effectief aan te pakken:

Identificatie van het Probleem

Het vinden van keutels, aangevreten verpakkingen of het zien van muizen zijn duidelijke tekenen van een plaag.


Preventieve Maatregelen

Zorg ervoor dat je huis schoon en opgeruimd is. Zij worden aangetrokken door voedselbronnen, dus het is belangrijk om eten goed op te bergen en kruimels en afval op te ruimen.

Muizenbestrijding

Gebruik van Vallen

Vallen kunnen een effectieve manier zijn om ze te vangen. Er zijn verschillende soorten vallen beschikbaar, zoals klapvallen, elektrische vallen en levendvangende vallen.


Afdichten van Toegangspunten

Controleer je huis op gaten of kieren waar ze doorheen kunnen komen en dicht deze af. Dit kan helpen voorkomen dat muizen je huis binnenkomen.

Professionele

Als deze methoden niet werken of als de muizenplaag te groot is, is het raadzaam om een lokale ongediertebestrijder in te schakelen. Professionele bestrijders hebben de kennis en middelen om ze effectief en veilig te weren. Ze kunnen ook helpen met advies over hoe toekomstige plagen te voorkomen.

Dé-M Bedrijfshygiëne & Plaagdierenbeheersing

Als je problemen hebt met muizen, kan Dé-M Bedrijfshygiëne & Plaagdierenbeheersing de oplossing bieden. Wij werken volgens de actuele versie van het Handboek IPM Knaagdierbeheersing in en om gebouwen en voedselopslagplaatsen. Daarnaast zijn wij gecertificeerd.

Lokale Expert

Wij begrijpen de ernst van de situatie en weten uit ervaring dat het probleem alleen maar erger wordt als er niet tijdig wordt ingegrepen. Onze aanpak kan cruciaal zijn om ze effectief en efficiënt te weren en toekomstige plagen te voorkomen.

Voor specifieke diensten en advies is het aan te raden direct contact op te nemen met René van Dé-M Bedrijfshygiëne & Plaagdierenbestrijding. Zij kunnen je voorzien van de juiste strategie en maatregelen om het probleem aan te pakken.

Neem de onzekerheid weg door plaagdieren te weren!

Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons een bestrijdingsplan op maat maken dat naadloos bij uw ruimte en budget past.