Kakkerlakken?

Home > Diensten > Kakkerlakkenbestrijding

Kakkerlakkenprobleem in huis?

Insect dat wegschiet wanneer je het licht aandoet, en het vinden van cocons, huiden en vlekken die op koffiegruis lijken, zijn typische tekenen van kakkerlakken. Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen:

Bevestig de Aanwezigheid van Kakkerlakken

Zoek naar verdere aanwijzingen zoals uitwerpselen, eiercapsules en schade aan voedselverpakkingen. Kakkerlakken zijn vooral ’s nachts actief, dus het kan helpen om ’s avonds met een zaklamp te zoeken.


Hygiëne en Opruimen

Zorg voor een goede hygiëne in huis. Kakkerlakken worden aangetrokken door voedselresten, dus zorg ervoor dat je keuken schoon is, afval regelmatig wordt verwijderd en eten goed opgeborgen is.

A Macro Shot of a Cockroach

Dicht Kieren en Gaten

Kakkerlakken kunnen binnenkomen via kleine openingen. Controleer je huis op kieren en gaten en dicht deze om verdere toegang te beperken.


Bestrijdingsmiddelen

Er zijn verschillende bestrijdingsmiddelen beschikbaar, zoals sprays, gels en lokdozen. Het is belangrijk om producten te gebruiken die veilig zijn voor huisdieren en kinderen als die aanwezig zijn.


Professionele Hulp Inschakelen

Als het probleem aanhoudt of als je een grote besmetting vermoedt, is het aan te raden om Dé-M Bedrijfshygiëne & Plaagdierenbeheersing in te schakelen. Wij hebben de expertise en middelen om het probleem effectief en veilig aan te pakken.

Kakkerlakken zoeken plaatsen in huis die aan hun basisbehoeften voldoen: warmte, vochtigheid, voedsel, en een veilige schuilplaats.

Keukens

Dit is een van de meest voorkomende plaatsen vanwege de beschikbaarheid van voedsel en water. Ze verbergen zich onder de gootsteen, in keukenkastjes, achter of onder de koelkast, vaatwasser, en andere apparaten zoals kookplaten, vriezers, koffiemachines, magnetrons, en ovens.

Badkamers

Kakkerlakken houden van de vochtigheid in badkamers. Ze kunnen gevonden worden in nissen, achter luchtroosters, plinten, afvoeren, onder of achter wastafels, wasmachines, toiletstortbakken, en in of achter badkamerkastjes.

Bedrijfsruimten

In omgevingen zoals restaurants, bars, supermarkten, bakkers, en voedselverwerkende bedrijven kunnen ze zich verbergen in vergelijkbare locaties als in huizen, zoals onder werkbladen, fornuizen, en in of achter verwarmingsinstallaties.

Opslagplaatsen

Ze kunnen zich ook nestelen in voorraadkasten, onder de tap, en tussen of achter dozen met drank, etenswaren of gebruiksartikelen.

Het is belangrijk om snel actie te ondernemen bij het ontdekken van kakkerlakken, omdat ze zich snel kunnen vermenigvuldigen en gezondheidsrisico’s met zich mee kunnen brengen. Een professionele bestrijding garandeert een grondige aanpak en helpt om het probleem effectief en veilig op te lossen.

Waarom Dé-M Bedrijfshygiëne & Plaagdierenbestrijding Inschakelen

Effectiviteit

Zelf kakkerlakken bestrijden is vaak niet effectief genoeg. Hoewel je wellicht enkele kakkerlakken doodt, is het onwaarschijnlijk dat je de gehele populatie kunt uitroeien.

Deskundigheid

Dé-M Bedrijfshygiëne & Plaagdierenbeheersing beschikt over de kennis en tools om kakkerlakkenpopulaties effectief te identificeren en te elimineren.

Veiligheid

De beste bestrijdingsmiddelen zijn vaak niet beschikbaar voor particulieren vanwege hun toxiciteit en vereisen deskundige toepassing.

Neem de onzekerheid weg door plaagdieren te weren!

Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons een bestrijdingsplan op maat maken dat naadloos bij uw ruimte en budget past.